Fritez
In de wereld van de haute friture inmiddels een begrip. De bio-aardappelen worden vers gesneden en met een maniakale precisie gebakken tot de meest perfecte friet die je kan bedenken. Geserveerd met een van de spectaculaire mayonaises, een schoolvoorbeeld van hoe eenvoudig bijna sterrenwaardig kan zijn.
Dutch Weed Burger
Een gegarandeerde hit op ieder festival; een vegetarische burger van zeewier. Zeewier is het nieuwe goud. Wie wil investeren in de toekomst doet dat in zeewier. Lisette en Mark zijn vegan food fighters en het resultaat is een juicy, crirpy burger. Lisette maakte al diverse kookboeken boordevol de heerlijkste vegan recepten. Deze burger is dé snack van de toekomst en een waanzinnig eiwit alternatief. 100 % plant based burger, geserveerd op een algenbroodje, met tomaatjes en een frisse mayonaise.
Spoon
Vanuit een oude ziekenwagen serveren deze dames soep, wraps en quiche. Veel lokaler wordt het overigens niet, want Spoons HQ is gevestigd in Steenokkerzeel, op een boogscheut van de festivalwei. Speciaal voor Paradise City creëerde Spoon de “Sweet Paradise fries”: frietjes van zoete aardappel met een limoenmayonaise.
Yalla Yalla
Libanese street food u vriendelijk aangeboden door Mona, Dalilah en Hanne. Verse falafel, hummus en za’atar brood. Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij.
Table d’Ho
De Koreaanse keuken is nog maar weinig ontgonnen. San-Ho Park van table d’Ho wil daar iets aan doen en creëerde voor Paradise City onder andere een tempura en een vegetarische selectie lekkers zoals Kimbap (Koreaanse sushi van groenten). |