House Clubbing “DE GROOTSTE OPENLUCHT DISCOTHEEK VAN DE BENELUX”

Posted by admin on mei 10, 2011 | Reacties uitgeschakeld

Torhout heeft er een nieuw tweedaagse festival bij. House Clubbing strijkt op 13 en 14 augustus neer op een weide langs de Roeselaarseweg. Het festival wordt volgens de organisatie de grootste openlucht discotheek van de Benelux. Er zijn vijf podia en er staan optredens van meer dan negentig nationale en internationale deejays gepland.

House Clubbing wil tijdens de zomervakantie dagelijks 10.000 bezoekers lokken naar Torhout. De organisatie wil hiermee stad Torhout terug op de festivalkaart brengen. “Op het nieuw festivalterrein wil de organisatie een zomers gevoel creëren. Een stukje Ibiza in Torhout, want we halen alle resident dj’s van Club Amnesia uit Ibiza naar hier. Je moet je hier in Salou of Chersonissos wanen. Wie het festivalterrein betreedt, komt via de ”Bar Street” binnen. Negen bestaande horecazaken baten elk een replica uit van hun café op het festivalterrein.

Vijf podia’s

Op het festivalterrein zullen er vijf podia staan, op zaterdag en zondag kan je er Amnesia Ibiza, Versuz Essentials, Houselicious en Technological room vinden. Op zaterdag zal er een stage zijn onder de naam KMS Records invites (Kevin Saunderson) en op zondag verandert de stage naar Issues een concept uit Noxx Antwerpen. Internationale dj’s zoals: Chris Tietjen, Hardwell, Wally Lopez, Tom Novy, Funkerman, Gregor Salto, Ben Sims, Surgeon, Joel Mull, PureSang ft. D.MC., Mr. Grammy, Kevin Saunderson, Derrick May, Kenny Larkin, The Partysquad, Ramon Tapia, Prinz, enz… zijn al reeds bevestigd.

 Camping

De camping zal open zijn vanaf vrijdag 12 augustus om 14u00 tot maandag 15 augustus om 14u00. Een ticket voor de camping kost slechts 15 euro. Hiervoor krijg je ook toegang tot de pré-party op vrijdag 12 augustus. Tickets kan je online bestellen via http://houseclubbing.be/ of via alle Free Record shop winkels.

Amnesia uit Ibiza

Het hoofdpodium wordt dit jaar “gehost” door de best global club van de wereld, namelijk Amnesia uit het party eiland Ibiza. Op het podium zullen onder andere alle resident dj’s van Amnesia aanwezig zijn. Voor de andere dj’s bekijk je best de Facebook pagina, waar dagelijks een naam bekend wordt gemaakt: www.facebook.com/HouseClubbingBelgium.

Bar street

De organistoren willen naast de verschillende podiums: Amnesia Ibiza, Versuz Essentials, Houselicious, Technological room, Issues en KMS Records invites (Kevin Saunderson & Derrick May) een bar street neerzetten op het festivalterrein. Hiermee willen ze iets unieks creeëren waarbij de bezoekers een “vakantie-party-sfeer” krijgen.

Tickets

Tickets zijn vanaf heden te koop via hun website www.houseclubbing.be of in alle Free Record Shop winkels. Een dagticket kost 35 euro en een combi ticket 58 euro.

comment closed

website buttons
Advertisement

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.

Tag Cloud

Page 1 of 0